Ga naar de inhoud

Huis verkopen?

Wij begrijpen dat het verkopen van je huis erg spannend kan zijn. Bovendien komen er veel verschillende aspecten bij kijken: van professionele fotografie tot aan het opstellen van juridische contracten. Maak het jezelf makkelijk en laat het verkoopproces met een gerust hart aan ons over.

Professionele service

Onze makelaars en adviseurs zijn professionals. Wij kennen de lokale markt, beschikken over uitstekende onderhandelingsvaardigheden, zijn 100% op de hoogte van jouw (ver-)koopsituatie en rusten niet totdat we de allerbeste prijs voor jouw huis hebben gekregen!

Persoonlijk contact

Wij helpen jou tijdens een van de belangrijkste keuzes in jouw leven: het vinden of verkopen van een woning. Jouw persoonlijke makelaar en adviseur begeleidt je van A tot Z door het hele proces en een team van experts staat altijd voor je klaar.

Transparante aanpak

Bij SYB Makelaardij weet je waar je aan toe bent. Van het oriëntatiegesprek tot aan de overdracht bij de notaris: wij zorgen er altijd voor dat je snel en persoonlijk op de hoogte wordt gebracht van onze werkwijze bij de aan-/of verkoop van jouw woning.

Vrijblijvend voorstel van onze verkoopmakelaar

In de eerste fase plannen wij een vrijblijvend en oriënterend kennismakingsgesprek in waarin wij vanuit onze jarenlange ervaring het gehele verkooptraject met je bespreken. We bekijken je woning met een makelaar-oog en brengen een advies uit over de juiste verkoopstrategie om jouw woning zo goed mogelijk in de markt te zetten. We zullen bovendien een inschatting geven van de kosten en vertellen je wat je van ons kunt verwachten. Aan de hand van dit oriëntatiegesprek ontvang je van ons een vrijblijvend verkoopvoorstel. 

Een aantrekkelijke woningpresentatie

Indien jij een akkoord hebt gegeven over het verkoopvoorstel, gaan wij direct voor je aan de slag. SYB Makelaardij werkt samen met een fotograaf en een tekenaar die professionele sfeerbeelden en plattegronden van jouw woning maakt. Bovendien schrijven wij een pakkende advertentietekst om een duidelijk beeld van jouw woning te geven. Tenslotte leggen wij de advertentie aan jou voor ter beoordeling en kunnen we op basis van jouw wensen en behoeften nog eventuele wijzigingen doorvoeren.

Klaar om jouw woning te verkopen?

Van begin tot eind: als full service makelaar & adviseur begeleiden we jou bij de verkoop.

Jouw woning te koop zetten

De goedgekeurde advertentie verspreiden we vervolgens via verschillende woningplatforms. Op die manier tonen we de woningadvertentie aan duizenden bezoekers per dag en kunnen we jouw woning onder de aandacht een grote doelgroep brengen. Bovendien zetten we onze social media netwerken in om een geïnteresseerde en potentiële doelgroep te bereiken.

Huis verkoopklaar maken voor een bezichtiging

Voordat de potentiële kopers jouw woning gaan bezichtigen geven we je een advies om jouw extra aantrekkelijk te presenteren en verkoopklaar te maken. Onze verkoopmakelaar stemt in overleg met jou de datum en tijdstip af voor de bezichtiging(en) en neemt de organisatie voor de bezichtiging voor zijn rekening. Tijdens de bezichtiging verzamelen wij informatie over waarom de kandidaat-koper geïnteresseerd is en waar aanvullende vragen liggen. Deze informatie kan belangrijk zijn voor het bepalen van de verkoopstrategie in de volgende fase. 

Het strategische biedingsproces

Wij voeren namens jou de onderhandeling over het bod met de verkopende partij. Als dé onderhandel specialist gaan wij altijd voor de het beste resultaat: de beste prijs en de beste voorwaarden. Er zijn verschillende bieding methodes om deze onderhandelingen te organiseren. We zullen met jou de juiste methode bespreken en adviseren je over de te volgen strategie. 

De verkoopovereenkomst

Nadat zowel jij en de koper het eens zijn over de verkoopprijs, de opleverdatum, de ontbindende voorwaarden en overige afspraken, stellen wij een koopovereenkomst op. Samen met onze verkoopmakelaar loop je de overeenkomst door om te controleren of alle gegevens kloppen en voldoet aan jouw wensen, kun je met een gerust hart het contract tekenen. De koop komt daadwerkelijk tot stand als beide partijen vervolgens de koopovereenkomst hebben ondertekend. De koopovereenkomst gaat vervolgens naar de notaris en de koper heeft vervolgens wettelijke bedenktijd van drie dagen waarin hij zonder reden alsnog de koop kan ontbinden.

De eindinspectie en overdracht

De periode tussen het tekenen van de koopovereenkomst en de overdracht begeleiden en adviseren we jou bij eventuele bezoeken aan de woning voor bijvoorbeeld een bouwkundige keuring, een taxatie of extra bezichtigingen. Op de datum van overdracht bezoeken wij samen met jou en de kopende partij jouw woning voor een eindinspectie en gaan we vervolgens direct naar de notaris waar de overdracht daadwerkelijk plaatsvindt. 

Recente transacties

Huis verkopen in jouw buurt

Deze verkopers gingen jou al voor!

Bekijk alle beoordelingen