Ga naar de inhoud

Ons verhaal

SYB Makelaardij is thuis in wonen. Van begin tot eind: als full service makelaar & adviseur begeleiden we jou in het vinden of verkopen van een woning. Wij gaan verder waar andere makelaars stoppen. 

Waar het begonnen is...

SYB Makelaardij is een jong en vernieuwend VBO makelaarskantoor opgericht in 2022 door Sybrand Folkersma. Samen met Henk Folkersma doen wij elke dag wat we het liefste doen: mensen blij maken met een nieuwe woning!  Sybrand is al zo’n 10+ jaar werkzaam als makelaar en Henk heeft maar liefst 30 jaar werkervaring met vastgoed gerelateerde werkzaamheden. Onder de naam SYB Makelaardij hebben zij hun jarenlange ervaring en visie op de woningmarkt gebundeld en zijn ze een full service makelaarskantoor gestart. Vanuit hun kantoren in Weesp en Meerstad helpt SYB Makelaardij je in Amsterdam en regio en Groningen en regio als persoonlijke makelaar en adviseur. 

De regie in handen van de opdrachtgever

SYB Makelaardij is ervan overtuigd dat de behoeften van de klant centraal staan. Of we nu jouw woning verkopen of een nieuwe woning aankopen: de regie geven aan jou als opdrachtgever is het belangrijkste uitgangspunt in onze visie. Deze visie realiseren we vanuit onze drie kernwaarden: professionele service, persoonlijk contact en transparant advies. Deze aanpak heeft tot nu toe voor alle klanten gewerkt en levert op funda gemiddeld een 9,6 op.

SYB Makelaardij helpt jou als full service makelaar tijdens een van de belangrijkste keuzes in je leven: het vinden of verkopen van een woning. Wanneer je kiest voor SYB Makelaardij kies je voor een professionele optimale service, een persoonlijke aanpak en een transparant advies. Alleen dan kunnen wij jou écht ontzorgen.

Onze cultuur

Professioneel

Onze makelaars en adviseurs zijn professionals in de beweeglijke woningmarkt. Wij kennen de (lokale) markt, beschikken over uitstekende onderhandelingsvaardigheden, zijn 100% op de hoogte van jouw (ver-)koopsituatie en rusten niet totdat we de allerbeste prijs voor jouw huis hebben gekregen!

Persoonlijk

Wij helpen jou tijdens een van de belangrijkste keuzes in jouw leven: het vinden of verkopen van een woning. SYB Makelaardij weet als geen ander dat het kopen of verkopen van een woning samen gaat met emoties, daarom willen wij weten wie jij bent en wat jouw wensen zijn. Alleen op die manier kunnen wij jou als persoonlijke makelaar en adviseur door het hele proces van A tot Z begeleiden.

Transparant

Bij SYB Makelaardij weet je waar je aan toe bent. Van het oriëntatiegesprek tot aan de overdracht bij de notaris: wij zorgen er altijd voor dat je snel en persoonlijk op de hoogte wordt gebracht van onze werkwijze bij de aan-/of verkoop van jouw woning.

Gemiddeld beoordeeld met een 9,5 op Funda!

Lees alle beoordelingen