Ga naar de inhoud

Huis verhuren?

Wil jij (tijdelijk) jouw woning verhuren in Amsterdam en regio of Groningen en regio? Aan een betrouwbare huurder? Dan ben je bij SYB Makelaardij aan het juiste adres.

Professionele service

Onze makelaars en adviseurs zijn VBO-professionals. Wij kennen de lokale markt, beschikken over uitstekende onderhandelingsvaardigheden, zijn 100% op de hoogte van jouw (ver-)koopsituatie en rusten niet totdat we de allerbeste prijs voor jouw huis hebben gekregen!

Persoonlijk contact

Wij helpen jou tijdens een van de belangrijkste keuzes in jouw leven: het vinden of verkopen van een woning. Jouw persoonlijke makelaar en adviseur begeleidt je van A tot Z door het hele proces en een team van experts staat altijd voor je klaar.

Transparante aanpak

Bij SYB Makelaardij weet je waar je aan toe bent. Van het oriëntatiegesprek tot aan de overdracht bij de notaris: wij zorgen er altijd voor dat je snel en persoonlijk op de hoogte wordt gebracht van onze werkwijze bij de aan-/of verkoop van jouw woning.

Een vrijblijvend verhuur voorstel

Om het gehele verhuurtraject uit te leggen en jouw wensen in kaart te brengen plannen we altijd een oriënterend en vrijblijvend gesprek in. In dit gesprek kunnen we alvast een inschatting maken van de huurprijs, adviseren we je over de aanpak en met welke kosten je ongeveer rekening moet houden. Aan de hand van dit gesprek ontvang je van ons een vrijblijvend verhuur voorstel, waar je rustig over na kunt denken.

Jouw woning etaleren

Indien je akkoord gaat met het voorstel, gaan wij voor je aan de slag met het maken van een professionele en aantrekkelijke advertentie. Wij bedenken een wervende tekst om de woning goed in de markt te zetten, maken met een professionele fotograaf sfeervolle foto’s en met een tekenaar 2D en 3D plattegronden. Vervolgens kun jij natuurlijk de advertentie beoordelen en kunnen we samen nog eventuele wijzigingen aanbrengen.

Huurwoning in de markt zetten

Nadat we een definitieve advertentie hebben opgezet, bieden wij jouw woning daadwerkelijk te huur aan.  We plaatsen de advertentie op verschillende woningplatforms en houden de interactie van de advertentie met de doelgroep in de gaten. Geïnteresseerde huurders kunnen contact met ons opnemen voor meer informatie of voor het maken van een afspraak om jouw woning te bezichtigen.  

Klaar om jouw woning te verhuren?

Zet de eerste stap om jou woning te verhuren en neem vrijblijvend contact op.

Het bezichtigen van jouw huurhuis

Wij organiseren niet alleen de bezichtiging, maar zullen zelf die dag ook aanwezig zijn. Eventuele potentiële huurders screenen wij en controleren wij op zijn of haar financiële situatie, zodat jij ervan verzekerd bent dat jouw huurder iedere maand de huur betaalt. Na de bezichtiging en screening brengen wij een advies aan jou uit over de potentiële betrouwbare huurder. 

Zorgeloos een huurovereenkomst tekenen

Om niet voor onverwachte verrassingen te komen staan, stellen wij samen met jou een huurovereenkomst op. Naast jouw wensen houden wij ook rekening met de regel- en wetgeving. Nadat zowel jij als de huurder hetzelfde contract hebben ondertekend, is jouw woning definitief verhuurd. 

De huuroverdracht van jouw woning

Op de dag van de huuroverdracht zelf, zullen wij de sleutels aan de huurder overhandigen. Bovendien zullen wij een uitgebreide inspectie uitvoeren, waarover wij een digitaal verslag met ondersteunend beeldmateriaal uitbrengen. Nadat de huurder daadwerkelijk jouw huis heeft betrokken, blijven wij natuurlijk beschikbaar voor eventuele vragen of advies. 

Deze verhuurders gingen jou al voor!

Bekijk alle beoordelingen

Nieuws & tips in de huurmarkt

Op zoek naar het laatste nieuws, tips of advies over het het verhuren van een woning?

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Misschien staat jouw vraag hier wel tussen.