Ga naar de inhoud

Makelaar in Groningen

Op zoek naar een makelaar in Groningen? Bij SYB Makelaardij kies je voor een ervaren makelaar die een krachtig regionaal netwerk heeft en kennis van de regionale huizenmarkt. Benieuwd hoe wij jouw kansen op de woningmark in Groningen kunnen vergroten?

Professionele service

Onze makelaars en adviseurs zijn VBO professionals. Wij kennen de lokale markt, beschikken over uitstekende onderhandelingsvaardigheden, zijn 100% op de hoogte van jouw (ver-)koopsituatie en rusten niet totdat we de allerbeste prijs voor jouw huis hebben gekregen!

Persoonlijk contact

Wij helpen jou tijdens een van de belangrijkste keuzes in jouw leven: het verkopen van een woning. Jouw persoonlijke makelaar en adviseur begeleidt je van A tot Z door het hele proces en een team van experts staat altijd voor je klaar.

Transparante aanpak

Bij SYB Makelaardij weet je waar je aan toe bent. Van het oriëntatiegesprek tot aan de overdracht bij de notaris: wij zorgen er altijd voor dat je snel en persoonlijk op de hoogte wordt gebracht van onze werkwijze bij de aan-/of verkoop van jouw woning.

Jouw makelaar in Groningen

Hoop jij binnenkort naar of in Groningen te verhuizen, of zet jij jouw huis in Groningen te koop? Bij SYB Makelaardij zijn wij thuis in de gemeente Groningen. Of je nu wilt verkopen of aankopen, of allebei: wij weten wat er allemaal op je af komt. Bezichtigingen, onderhandelingen, juridische administratie: om jou te ontzorgen kun je de hulp van ons inschakelen. Een makelaar die écht naar je luistert en jouw wensen vertaalt in de beste deal voor jou. SYB Makelaardij heeft als ervaren VBO-makelaar alles in huis om jou in een van de belangrijkste beslissingen persoonlijk te begeleiden.

Als VBO Makelaar in Groningen ben je voor zowel de aankoop, verkoop, verhuur en taxatie aan het juiste adres bij SYB Makelaardij. Wij zijn vakmensen die als geen ander de emotionele lading van een huis vinden of kopen begrijpen. Daarom vinden we het belangrijk dat we je ontzorgen, maar je wél de touwtjes in handen geven. Wanneer je kiest voor SYB Makelaardij kies je voor een professionele optimale service, een persoonlijke aanpak en een transparant advies. Alleen dan kunnen wij jou écht ontzorgen.

SYB Makelaardij als VBO makelaar in Groningen

Huis kopen in Groningen

Ben jij van plan om in Groningen een droomhuis te kopen? De huizenmarkt in Groningen is vol in beweging: de verkooptijd wordt steeds korter en de woningwaarde is flink gestegen. Bovendien ligt het percentage (0.3%) koopwoningen lager dan het landelijk gemiddelde van 0.5%. SYB Makelaardij doet er daarom alles aan om te voorkomen dat jij niet misgrijpt. Van het organiseren van bezichtigingen tot aan het onderhandelingsproces en van juridische zaken tot aan de eindinspectie: op SYB Makelaardij kun je regelen.

Heb jij definitieve plannen om binnenkort een te koop-bord in de voortuin te gaan zetten? Zodra de kogel door de kerk is, wil je waarschijnlijk ook zo snel mogelijk jouw woning verkopen en aan een nieuw hoofdstuk starten. Dat begrijpen wij. Van een aantrekkelijke woningpresentatie tot de juiste verkoopstrategie en van de organisatie van bezichtigingen tot aan de eindinspectie: SYB Makelaardij staat klaar voor je. Van A tot Z begeleiden wij jou persoonlijk als verkoopmakelaar.

Verkoopmakelaar in Groningen

Goed voorbereid aan de slag?

Lees het laatste nieuws, advies en tips over de woningmarkt.

Wij staan voor je klaar!

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Neem dan contact met ons op en ontdek of SYB Makelaardij een match is als jouw makelaar in Groningen. Je kunt direct contact met ons opnemen via de telefoon of een mailtje sturen naar info@sybmakelaardij.nl. Liever een gratis oriëntatie afspraak inplannen? Plan dan zelf via het online formulier een vrijblijvend kennismakingsgesprek in, zodat we persoonlijk kunnen bespreken hoe wij je kunnen helpen.

Trots op onze funda beoordelingen: een 9,5!

Bekijk al onze reviews