Ga naar de inhoud

Makelaar in Amsterdam

Sta jij op het punt om in Amsterdam een huis te kopen of te verkopen? En wil jij maar al te graag weten hoe jij jouw kansen op deze woningmarkt kunnen vergroten? SYB Makelaardij is ook actief in Amsterdam en regio! Samen met jou gaan we voor het beste resultaat.

Professionele service

Onze makelaars en adviseurs zijn VBO professionals. Wij kennen de lokale markt, beschikken over uitstekende onderhandelingsvaardigheden, zijn 100% op de hoogte van jouw (ver-)koopsituatie en rusten niet totdat we de allerbeste prijs voor jouw huis hebben gekregen!

Persoonlijk contact

Wij helpen jou tijdens een van de belangrijkste keuzes in jouw leven: het verkopen van een woning. Jouw persoonlijke makelaar en adviseur begeleidt je van A tot Z door het hele proces en een team van experts staat altijd voor je klaar.

Transparante aanpak

Bij SYB Makelaardij weet je waar je aan toe bent. Van het oriëntatiegesprek tot aan de overdracht bij de notaris: wij zorgen er altijd voor dat je snel en persoonlijk op de hoogte wordt gebracht van onze werkwijze bij de aan-/of verkoop van jouw woning.

Jouw makelaar in Amsterdam

Of je nu een huis wilt kopen of verkopen in Amsterdam: het is hoe dan ook een spannende tijd. Wij weten als geen ander wat er allemaal op je af komt en begeleiden je graag op de momenten waarop je dat nodig hebt. SYB Makelaardij regelt een vliegende start voor je en begeleidt je op een persoonlijke en transparantie manier in het aan- of verkoopproces in Amsterdam. Met een team van makelaars en vastgoedadviseurs, juridisch medewerkers en taxateurs rusten niet totdat zij de allerbeste deal voor jou hebben geregeld!

SYB Makelaardij bestaat niet uit zomaar makelaars, wij bestaan uit VBO-makelaars. De VBO is een branchevereniging. Deze vereniging vormt een netwerk van makelaars makelaars, taxateurs en verhuur specialisten die allen voldoen aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Je bent er dus van verzekerd dat je een expert inschakelt voor de aankoop of verkoop van een woning in Amsterdam. Bovendien beschikt een VBO-makelaar over verschillende tools en databases zodat we betrouwbare inzichten en kennis hebben over de huidige woningmarkt in Amsterdam. Een ander voordeel is dat je ergens op terug kunt vallen, mocht je een geschil krijgen met een VBO-makelaar. Je kunt bij de Stichting Geschillencommissie je klacht, of een verzoek tot bemiddeling indienen.

VBO Makelaar in Amsterdam

Kennismaken?

Maak kennis met jouw regionale makelaar uit Amsterdam: Sybrand.

Aankoopmakelaar in Amsterdam

Wil jij binnenkort in of naar Amsterdam verhuizen? Waarschijnlijk ben je al goed op de hoogte van de turbulente ontwikkelingen in de Amsterdamse woningmarkt. Het Amsterdamse woningaanbod is sterk gedaald en woningen staan in deze regio gemiddeld 46 dagen te koop. En dan hebben we het nog niet eens over de extreem hoge vraagprijzen of de abnormale hoogtes van het overbieden. Hoewel je natuurlijk jouw droomhuis niet graag door je vingers ziet glippen, heb je wellicht wel behoefte aan iemand die aangeeft wanneer het bieden buiten de perken dreigt te gaan. SYB Makelaardij helpt jou de juiste keuzes te maken. Van de eerste bezichtiging tot aan het tekenen van het koopcontract: onze makelaars in Amsterdam staan voor je klaar.

Huis in Amsterdam verkopen? Dan ben je vast en zeker benieuwd naar jouw verkoopkansen! Wij kunnen ons goed voorstellen dat jij als verkoper zoveel mogelijk wilt overhouden aan de verkoop van jouw woning. Maar welke verkoopstrategie levert jou het meeste op? En onder welke voorwaarden wil jij jouw woning in Amsterdam verkopen? SYB Makelaardij vertaalt jouw wensen naar een transparant verkoopproces. Naast het adviseren over de verkoopstrategie, ben je bij ons ook aan het juiste adres voor een prominente presentatie op funda, een volledige juridische check en begeleiden wij jou in de eindinspectie voor de overdracht.

Huis verkopen in Amsterdam?

Jezelf goed voorbereiden?

Lees het laatste nieuws en tips over het het kopen of verkopen van een woning.

Wij staan voor je klaar!

Ben jij benieuwd naar jouw kansen op de huizenmarkt in Amsterdam? Of heb jij een vraag over het kopen of verkopen van een woning in Amsterdam? Schroom vooral niet en neem gratis en vrijblijvend contact met ons op. Je kunt direct contact met ons opnemen door te bellen naar één van onze vestigingen of een mail te sturen naar info@sybmakelaardij.nl. Liever een afspraak inplannen voor als het jou uitkomt? Plan een afspraak in en wij bellen je terug voor een vrijblijvende afspraak.

Wij zijn trots op onze funda beoordelingen: een 9,5!

Bekijk al onze reviews