Ga naar de inhoud

Welkom bij Martini Boxen Center

Ons gloednieuwe project 'Martini Boxen Center' is een slimme en zorgeloze investering in garageboxen. Wil jij profiteren van de vraag naar huur en koop van garageboxen? Ontdek alles over dit vastgoed project.

Slim investeren in garageboxen

Het kopen van een garagebox bij Martini Boxen Center is een slimme investering, zowel voor persoonlijk gebruik als voor beleggingsdoeleinden. Er is in Nederland een grote vraag naar opslagruimte voor kleine zakelijke ondernemers. Deze ondernemers hebben behoefte aan veilige en toegankelijke opslag voor hun voorraden, gereedschappen en materialen, die 24/7 beschikbaar zijn. Hierbij gaat het om ZZP’ers, maar ook om grotere bedrijven met meerdere medewerkers. Een garagebox van Martini Boxen Center biedt multifunctionele opslagruimtes waarin zowel opgeslagen als gewerkt kan worden. Deze garageboxen zijn geregistreerde onroerende zaken op naam van de eigenaar, waardoor ze aantrekkelijke fiscale voordelen bieden. Ze zijn buitengewoon veilig en kunnen worden gebruikt als veelzijdige opslag- of werkruimte.

Martini Boxen Center is een nieuw te realiseren vastgoedbelegging dat uit een modern, onderhoudsvrij en hoogwaardig bedrijfscomplex bestaat. Het complex telt 108 garage-/opslagboxen, verdeeld over drie verdiepingen. De meest voorkomende unit grootte is 32 m2. Daarnaast zijn er een aantal units van 46 m2 en van 64 m2. Aan de voorzijde/entreezijde telt het complex 9 wasboxen en 14 parkeerplaatsen, waarvan 5 plaatsen met oplaadpunten. Deze vastgoedbelegging ligt in het strategisch gelegen gebied in het zuidoosterlijke deel van de stad Groningen, op het bedrijventerrein Driebond.

Project: Martini Boxen Center

martini-boxen-center

01. Uniek concept op een A-Locatie

Centraal gelegen aan de Moermanskweg en de Helsingborgweg, op een zeer goed bereikbare locatie op het bedrijventerrein Driebond. Het bedrijventerrein Driebond ligt aan de zuidoostkant van de stad Groningen. Samen met de industriegebieden Eemskanaal, Euvelgunne, het bedrijventerrein Eemspoort en het in ontwikkeling zijnde bedrijventerrein Roodehaan vormt Driebond het grootste aaneengesloten bedrijvengebied van Noord-Nederland.

02. Duurzame investering

Bij Martini Boxen Center zijn de garageboxen onroerende zaken en geregistreerd als volwaardig registergoed in het kadaster. Dit betekent dat je de box op naam van jouw onderneming kunt zetten, investeringsaftrek kunt krijgen en kunt afschrijven op de box. De garageboxen zijn van hoogwaardige kwaliteit en duurzaam: er is gebruik gemaakt van eerste klas bouwmaterialen die voldoen aan de eisen van deze tijd. Bovendien wordt het complex onderhoudsarm uitgevoerd waarbij de wanden, dak en beglazing perfect geïsoleerd worden.

03. Toegang tot extra faciliteiten

Iedere garage-/opslagbox is voorzien van een overheaddeur, LED verlichting en een dubbel stopcontact zodat je de units multifunctioneel kunt gebruiken als zowel opslag- als werkruimte. Bovendien beschikt het Martini Boxen Center over wasboxen, parkeerplaatsen, toiletten, een personenlift en een hydrolyse goederenlift (3m x 9.6m) voor o.a. auto’s en bestelauto’s. Deze faciliteiten zijn niet alleen fijn als je de garagebox zelf gebruikt, maar dit biedt ook voordelen voor de verhuurbaarheid.

04. 24/7 inbraak- en brandbeveiliging

Bij Martini Boxen Center hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je spullen. Elke garagebox is uitgerust met een eigen inbraak- en brandalarm, dat gekoppeld is aan de meldkamer. Bovendien is het complex goed beveiligd met 24/7 camerabeveiliging en geavanceerde toegangscontrole zodat alleen jij toegang hebt tot jouw garagebox.

Het rendement

Martini Boxen Center is een uitstekende investering die weinig zorgen met zich meebrengt. De vraag naar kleine opslag- en garageruimtes is de afgelopen jaren sterk gestegen. Dit betekent dat je als belegger van dit project kunt profiteren van de vraag naar huur en koop.

 

  • De totale oppervlakte van het bedrijfsgebouw: ca 6.000 m2
  • Kavel grootte: 2.920 M2
  • Kadastrale gegevens: Gemeente Noorddijk, sectie D, nummer 1844
  • Koopprijs: EUR 6.000.000,- V.O.N. te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting. Het betreft een koopprijs exclusief de 9 wasboxen. Deze worden niet mee verkocht.

Wil je meer weten over dit project?

Maak een afspraak