Ga naar de inhoud

Spuistraat 3-F6, 1012 SP Amsterdam

€ 375.000,- K.K.

Charmant, licht studio-appartement in hartje Amsterdam

In het bruisende hart van Amsterdam bieden wij dit charmante, lichte studio-appartement aan op de tweede verdieping van een prachtig rijksmonumentaal pand (circa 1765) met lift en gelegen op eigen grond. Met zijn karakteristieke balkenplafond, moderne keuken (2023) en stijlvol gerenoveerde badkamer (2019) biedt dit appartement een unieke combinatie van historische charme en hedendaags wooncomfort.

Wonen op deze toplocatie betekent dat alles binnen handbereik is. Geniet van de levendige sfeer met talloze restaurants, cafés en culturele hotspots. De Dam, Haarlemmerstraat, de negen straatjes en de gezellige Jordaan zijn allemaal om de hoek. Daarnaast ben je binnen 5 minuten te voet op het Centraal Station en zijn er uitstekende verbindingen per tram, bus en metro. Ook zijn er veel openbare laadpalen aanwezig.

Indeling:
Je komt binnen via de nette, gemeenschappelijke entree met intercom, trappenhuis en lift. Het appartement zelf bevindt zich op de tweede verdieping en verwelkomt je met een lichte en ruime woonkamer voorzien van een neutrale laminaatvloer, karakteristieke balkenplafond en openslaande deuren naar het Franse balkon. De moderne open keuken (2023) is volledig uitgerust met een inductiekookplaat, Quooker-kraan, oven, afzuigkap, vaatwasser en koel-vriescombinatie.

Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de knusse slaapkamer, die ruimte biedt voor een tweepersoonsbed, kledingkast en er is een wasmachineaansluiting aanwezig. De aangrenzende badkamer, stijlvol gerenoveerd in 2019, beschikt over een inloopdouche, wastafelmeubel en toilet.

Vereniging van Eigenaars & Servicekosten:
De VvE wordt professioneel beheerd door Stedeplan. De VvE is zeer actief en financieel gezond. De servicekosten bedragen € 302,85 per maand. Dit is inclusief vergoeding voor elektra en gas (blokverwarming). Relevante stukken zijn op aanvraag beschikbaar.

Bijzonderheden:
– Gelegen op eigen grond (geen erfpacht);
– VVE wordt professioneel beheerd door Stedeplan;
– Maandelijkse servicekosten bedragen € 302,85 (inclusief gas en elektra);
– Frans balkon met open uitzicht;
– Rijksmonument uit circa 1765;
– Zeer centrale ligging, op loopafstand van Centraal Station, de Dam en de Jordaan;
– Nieuwe keuken (2023) en badkamer (2019);
– Woonoppervlakte 38 m2 (gemeten volgens NEN-2580);
– Oplevering: direct beschikbaar.

Neem contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek dit sfeervolle appartement op een van de meest gewilde locaties van Amsterdam.

Meetinstructie:
Ondanks dat de woning zorgvuldig is opgemeten, aanvaarden de verkoper en de makelaar geen aansprakelijkheid voor eventuele afwijkingen in de vermelde afmetingen. Koper krijgt de mogelijkheid om de afmetingen zelf te controleren.

Voorbehoud:
Deze informatie is met zorg samengesteld, maar de verkoper en de makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden, onjuistheden of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten zijn indicatief. Wij adviseren koper om een VBO/NVM Makelaar in te schakelen voor deskundige begeleiding tijdens het aankoopproces.

Kenmerken:

Bouwjaar:

1765

Woonoppervlakte:

38 m2

Grond situatie:

Eigen grond (geen erfpacht)

Monumentale status:

Rijksmonument

Wij zijn trots op onze funda beoordelingen: een 9,5!

Bekijk al onze reviews