Ga naar de inhoud

Geerdinkhof 589, 1103 RL Amsterdam

€ 550.000,- K.K.

HOEKWONING – 2 BADKAMERS – ZONNIGE TUIN EN DAKTERRAS

Een moderne, sfeervolle en royale hoekwoning met in de huidige situatie vier slaapkamers en twee badkamers. Geheel voorzien van een pvc-vloer met vloerverwarming, strak afgewerkte wanden, luxe keuken met Siemens apparatuur en een voor- en achtertuin. Uitbreiding naar vijf slaapkamers behoort tot de mogelijkheden.

De woning is gelegen middenin de kindvriendelijke en groene woonwijk Geerdinkhof. Om de hoek van het park Bijlmerweide, het Diemerbos en op fietsafstand van metrostation Ganzenhoef (2 min), winkelcentrum Ganzenhoef (3 min), winkelcentrum Diemerplein (9 min), Gaasperpark (10 min) en Station Bijlmer Arena (11 min).

De indeling is als volgt:

Via de voortuin bereik je de entree van de woning. De tuin is volledig betegeld, biedt veel privacy en is omringd door groen. Door de gunstige ligging op het zuidwesten, kun je hier tot laat in de avond van de zon genieten.

Entree, hal met garderoberuimte, meterkast en een keurig betegeld toilet, uitgerust met een fonteintje. Vanuit de hal heb je toegang tot de open keuken en de woonkamer. De keuken, die aan de voorzijde van de woning is gesitueerd, is luxe en is voorzien van diverse Siemens inbouwapparatuur. De volgende inbouwapparatuur is aanwezig: inductie kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en een koel-/vriescombinatie.

De lichte en royale woonkamer is afgewerkt met een nette pvc-vloer met vloerverwarming. Verder zijn de wanden strak afgewerkt en is de woonkamer voorzien van inbouwspots, een open haard en een schuifpui naar de tuin. De achtertuin is op het noordoosten, gedeeltelijk betegeld en beschikt over een stenen schuur en een achterom.

Eerste verdieping. Hier tref je drie slaapkamers en de badkamer aan. De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en is licht, royaal en rechthoekig van formaat. De andere twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde en hebben ook een uitstekend formaat. De stijlvolle badkamer is tot aan het plafond betegeld en is uitgerust met een inloopdouche met glazenwanden, tweede toilet, wastafelmeubel en een whirlpool bad. De gehele eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Tweede verdieping. Via een overloop bereik je een riante vierde slaapkamer. Deze slaapkamer is eventueel op te splitsen in twee kamers. Verder beschikt deze verdieping over een tweede badkamer en twee openslaande deuren naar het dakterras. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een derde toilet. Tegenover de badkamer bevindt zich een deur met daarachter de cv-installatie.

Kortom, een sfeervolle, lichte en royale hoekwoning met een zonnige tuin en gelegen in een kindvriendelijke buurt.

Bijzonderheden:

– Energielabel: B
– Bouwjaar: 1987
– Totale woonoppervlakte: ca. 136 m2 (meetrapport aanwezig)
– Kadastrale grootte: ca. 144 m2
– 4 slaapkamers. Uitbreiding naar 5 slaapkamers is mogelijk
– 2 badkamers; beide met een inloopdouche en een toilet
– Op alle 3 de woonlagen is een toilet aanwezig
– Voortuin: ca. 30 m2 op het zuidwesten
– Achtertuin: ca. 40 m2 op het noordoosten en een achterom
– Stenen schuur: ca. 6,5 m2
– Dakterras: ca. 11,5 m2 op het zuidwesten
– Begane grond is recent gestukt en geschilderd (2023)
– Begane grond is voorzien van een pvc-vloer met vloerverwarming en inbouwspots
– Cv-ketel: Intergas (2010)
– Mechanische ventilatie
– Meterkast is vernieuwd in 2018
– Erfpacht, de canon is afgekocht tot en met 15 februari 2036. Kopers kunnen gebruik maken van de gunstige regeling van de Gemeente om de erfpacht eeuwigdurend af te kopen. Volgens opgave van de Gemeente zijn de kosten slechts € 5.000,-
– Oplevering: in overleg

Kenmerken:

Energielabel:

B

Bouwjaar:

1987

Totale woonoppervlakte:

ca. 136 m2

Kadastrale grootte:

ca. 144 m2

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

2

Erfpacht:

De canon is afgekocht tot en met 15 februari 2036. Kopers kunnen gebruik maken van de gunstige regeling van de Gemeente om de erfpacht eeuwigdurend af te kopen. Volgens opgave van de Gemeente zijn de kosten slechts € 5.000,-

Wij zijn trots op onze funda beoordelingen: een 9,5!

Bekijk al onze reviews