Ga naar de inhoud

Singerstraat 16, 1064 WN Amsterdam

€ 545.000,- K.K.

ENERGIELABEL A – TUIN OP HET ZUIDEN
Het betreft een heerlijke gezinswoning (ca. 113 m2), met in de huidige situatie drie slaapkamers, een stenen berging en een zonnige tuin op het zuiden. Uitbreiding naar vier slaapkamers behoort tot de mogelijkheden! Geheel voorzien van een eikenhouten vloer, netjes afgewerkte wanden en zeeën van licht.

De woning is gelegen in de geliefde en rustige buurt “Oostoever” van Nieuw-West. De vele groenvoorzieningen en speelmogelijkheden zorgen ervoor dat het een populaire woonbestemming is voor jong en oud. Om de hoek van het Sloterpark, metrostation Postjesweg en op fietsafstand van het Sierplein (5 min), Station Lelylaan (5 min), Osdorpplein (7 min), Vondelpark (10 min) en de Zuidas (20 min).

De indeling is als volgt:

Bij binnenkomst tref je een ruime hal aan met garderoberuimte, het eerste toilet, de trap naar boven en de toegangsdeur naar de woonkamer.
De royale woonkamer is, net als de keuken, afgewerkt met een sfeervolle houtenvloer. Door middel van twee schuifdeuren is de tuin te bereiken. De tuin is ruim en biedt veel privacy. Achterin de tuin bevindt zich een houten schuur met veel opbergruimte en een achterom.
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de keuken. Het gaat om een keuken in een rechte opstelling, voorzien van een oven, elektrische kookplaat en een vaatwasser. Opvallend is de hoeveelheid kastruimte en de aanwezigheid van een raam.

Eerste verdieping. Via de overloop bereik je de twee slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en is royaal van formaat. Eventueel is deze kamer op te splitsen in twee slaapkamers. Aan de voorzijde bevindt zich een praktisch ingedeelde tweede slaapkamer met een vierkant formaat.
De badkamer is gedeeltelijk betegeld en is uitgerust met een wastafel, tweede toilet, douche en een radiator.

Kortom, een lichte en praktisch ingedeelde woning met een tuin op het zuiden en gelegen in een kindvriendelijke buurt.

Bijzonderheden:

– Bouwjaar: 1997
– Energielabel: A
– Woonoppervlakte: ca. 113 m2 (meetrapport is aanwezig)
– Tuin op het zuiden met een achterom
– Stenen berging met elektra
– Begane grond is voorzien van een eikenhouten vloer
– De hoofdslaapkamer is eenvoudig op te splitsen om een 4e slaapkamer te creëren
– Cv-ketel: Intergas (bouwjaar: 2023, huurcontract € 34,95 per maand)
– Voor het gemeenschappelijke onderhoud is er een VvE. De maandelijkse bijdrage is: € 38,-
– Erfpacht; de jaarlijkse canon is afgekocht t/m 30 september 2045. Verkopers hebben zich aangemeld voor de spijtoptantenregeling. Kopers hebben alsnog de mogelijkheid om onder gunstige voorwaarden over te stappen naar eeuwigdurende erfpacht
– Oplevering: in overleg

Kenmerken:

Bouwjaar:

1997

Energielabel:

A

Woonoppervlakte:

ca. 113 m2

Tuin:

Op het zuiden

Aantal slaapkamers:

3, met een mogelijkheid tot uitbreiding naar 4 slaapkamers

Cv-ketel:

Intergas uit 2013

Erfpacht:

De jaarlijkse canon is afgekocht t/m 30 september 2045. Verkopers hebben zich aangemeld voor de spijtoptantenregeling. Kopers hebben alsnog de mogelijkheid om onder gunstige voorwaarden over te stappen naar eeuwigdurende erfpacht

Wij zijn trots op onze funda beoordelingen: een 9,5!

Bekijk al onze reviews