Ga naar de inhoud

Buitenwolde 11, 9765 EZ Paterswolde

€ 1.895.000,- K.K.

Wonen in een Oase van Rust en Groen

Deze moderne en sfeervolle nieuwbouwvilla is gelegen op een prachtig landgoed in de nabijheid van het Paterswoldsemeer. De woning beschikt momenteel over vijf ruime slaapkamers, een kelder, een dakterras en een eigen oprijlaan met voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.

De villa is volledig uitgerust met vloerverwarming, een aardwarmtepomp, strak afgewerkte wanden en wordt overspoeld met natuurlijk licht. Wat deze woning bijzonder maakt, is de hoogwaardige bouwkwaliteit en het verfijnde afwerkingsniveau, waarbij oog voor detail en comfort centraal staat. Architectuur, rust, royale leefruimtes en wooncomfort bevinden zich hier op een uitzonderlijk hoog niveau.

Locatie
De straat Buitenwolde is een exclusieve woonomgeving aan de rand van het charmante Paterswolde. Dit gebied biedt een harmonieuze mix van rust, ruimte en natuur, omgeven door het schitterende Groningse en Drentse landschap. De nabijheid van het idyllische Paterswoldsemeer maakt Buitenwolde een aantrekkelijke locatie voor wie wil genieten van een serene omgeving en een hoge woonkwaliteit, zonder de nabijheid van de stedelijke voorzieningen van Groningen te missen. Het bruisende stadscentrum van Groningen ligt op minder dan 30 minuten fietsen en biedt een breed scala aan winkels, restaurants, scholen en culturele activiteiten. Ook het nabijgelegen Paterswolde beschikt over diverse voorzieningen, zoals supermarkten, sportfaciliteiten en gezellige horecagelegenheden.

Indeling
Bij binnenkomst via de entree/hal bevindt zich een kastruimte en het eerste toilet. Vanuit de hal heeft u toegang tot de eerste werk-/slaapkamer, de kelder en het eetgedeelte. Het eetgedeelte is omgeven door ramen die zorgen voor een prettige lichtinval. Dankzij de aanwezige aansluitingen kan hier naar eigen wens een ruime leef keuken met kookeiland worden gerealiseerd. Via een schuifpui bereikt u het overdekte terras. Aansluitend aan het eetgedeelte bevindt zich de woonkamer, die een schitterend uitzicht biedt over het landgoed met vijver.

Slaapverdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich vier royale slaapkamers, een separaat toilet en de badkamer. Eén van de slaapkamers aan de achterzijde grenst aan het dakterras. De stijlvolle badkamer is voorzien van een inloopdouche, ligbad en wastafelmeubel.

Via een vlizotrap bereikt u de zolderverdieping, waar verrassend veel bergruimte beschikbaar is.

Kortom; de villa biedt het beste van twee werelden; een oase van rust en natuur, gecombineerd met de nabijheid van stedelijke voorzieningen. Het is de perfecte locatie voor wie waarde hecht aan een luxe, comfortabele leefomgeving in een groene en rustige setting.

Bijzonderheden:

– Nieuwbouw, recent opgeleverd (2024)
– Onder architectuur gebouwd door VDP Architecten
– Energielabel A+++
– 15 zonnepanelen
– Aardwarmtepomp
– Volledig voorzien van vloerverwarming
– Landgoed: ca. 4.000 m2
– Eigen oprit (een toegangspoort wordt binnenkort gemonteerd)
– Woonoppervlakte: ca. 206 m2 (meetrapport is aanwezig)
– Inpandige garage: ca. 16 m2
– Kelder: ca. 15 m2
– Dakterras: ca. 27 m2 (glazen balustrade wordt binnenkort gemonteerd)
– Inhoud woning: ca. 951 m3
– Mogelijkheid tot het bouwen van een aparte vrijstaande garage
– Oplevering: in overleg

Kenmerken:

Bouwjaar:

2024

Wij zijn trots op onze funda beoordelingen: een 9,5!

Bekijk al onze reviews