Ga naar de inhoud

Linnaeusstraat 15-II, 1093 ED Amsterdam

€ 465.000,- K.K.

Een licht, sfeervol en praktisch ingedeeld appartement, in een statig en goed onderhouden pand op eigen grond. Het betreft een 2/3 kamerappartement op de tweede verdieping (ca. 60 m2) met een balkon op het zuidwesten en een ruime berging op de vierde verdieping (ca. 22 m2).

Locatie
Het appartement is gelegen op een toplocatie, tegenover het Tropenmuseum en het Oosterpark, middenin het geliefde stadsdeel Oost. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de Eerste Van Swindenstraat, Dappermarkt en de Javastraat. Om de hoek van de Biertuin, Louie Louie en op loopafstand dierentuin Artis en het Centrum (o.a. Carré, Stopera, Hermitage, Waterlooplein). In de nabijheid van openbaar vervoer (bussen en trams), trein (Muiderpoortstation) en uitvalswegen.

Indeling
Een verzorgde en gemeenschappelijke entree met een eigen toegang op de tweede verdieping. Entree, hal/garderobekast en een slaapkamer aan de voorzijde. De woonkamer is gecombineerd met een voor- en een achterkamer (kamer en suite). De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde. De eetkamer bevindt zich aan de achterzijde. Beide kamers zijn gescheiden door middel van openslaande deuren en kasten. Aansluitend bij de eetkamer bevindt zich een compacte, praktisch ingedeelde keuken, met losse apparatuur. Naast de keuken bevindt zich de badkamer. De badkamer is tot aan het plafond betegeld en beschikt over een douche, wastafel en een toilet.

Bijzonderheden
Door het gehele appartement ligt een parketvloer. Aan de voor- en achterzijde heeft u een vrij uitzicht. Het appartement wordt verwarmd via een gaskachel en het water wordt verwarmd via een geiser. De gehele woonruimte is voorzien van dubbele beglazing. Historische details zoals marmeren schoorsteenmantels en hoge paneeldeuren zijn in tact gebleven. Het appartement voelt, mede doordat het erg licht en goed onderhouden is, aangenaam aan. Het gebouw verkeert zowel van binnen als van buiten in een goede staat van onderhoud.

VVE
Het appartement maakt deel uit van een actieve en gezonde VvE. De administratie wordt door de professionele administrateur Velzel VVE Diensten B.V. beheerd. Relevante stukken zijn op aanvraag beschikbaar. De maandelijkse servicekosten voor het appartement bedragen € 160,33. Hier is o.a. inbegrepen: opstalverzekering, gebruik elektra in het trappenhuis en een reservering voor onderhoud van het pand.

Aandachtspunten
– Bouwjaar: 1882
– Eigen grond
– Funderingsherstel in 1990
– Voor- en achtergevel enkele jaren geleden opnieuw gevoegd en geïmpregneerd
– Dakgoten zijn recent vernieuwd
– Voorgevel wordt binnenkort geverfd
– Oplevering: in overleg

Kenmerken

Bouwjaar:

1882

Grondsituatie:

Eigen grond

Woonoppervlakte:

ca. 60 m2

Berging:

ca. 22 m2

Balkon:

Op het zuidwesten

Servicekosten VVE:

€ 160,33 per maand

Wij zijn trots op onze funda beoordelingen: een 9,5!

Bekijk al onze reviews