Ga naar de inhoud

Dikkersstraat 1-16, 7731 DH Ommen

€ 225.000,- K.K.

HOEKAPPARTEMENT – OP DE BEGANE GROND – BALKON OP HET ZUIDWESTEN
Het betreft een licht, royaal (ca. 95 m2) en praktisch ingedeeld hoekappartement. Geheel voorzien van een zachte vloerbedekking, netjes afgewerkte wanden, twee slaapkamers en een berging in de onderbouw.

Het appartement is gelegen op de begane grond van Residentie ‘De Stadshaghen’ in Ommen, een woongemeenschap voor gepensioneerden. Het complex is omringd door groen en een grote vijver. Ommen is één van de oudste Hanzesteden van Overijssel, met een rijke geschiedenis, schitterende natuurgebieden en een bruisend centrum. Door het grote aantal wandel- en fietspaden is Ommen een uitstekende uitvalsbasis voor wandelaars en fietsers. Op loopafstand treft u het gezellige Centrum aan met winkels, restaurants en de Overijsselse Vecht.

De indeling is als volgt:

U komt binnen in een hal met daar het toilet, de keuken, meterkast, inpandige berging en de toegang naar de woonkamer.
De lichte en royale woonkamer is, net als de overige vetrekken, afgewerkt met een zachte vloerbedekking. Vanuit de woonkamer zijn de twee slaapkamers te bereiken. De eerste slaapkamer bevindt zich aan de linkerzijde. Het gaat om een ruim bemeten, rechthoekige kamer. Door de hoekligging van het appartement, heeft deze kamer een extra zijraam. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de rechterzijde van de woonkamer. Ook deze kamer is ruim van formaat en heeft een openslaande deur naar het balkon. Het balkon heeft een gunstige ligging op het zuidwesten, met een prachtig uitzicht over de binnentuin en beschikt over een elektrisch bedienbaar zonnescherm. Vanuit deze slaapkamer is tevens de badkamer te bereiken. De badkamer is gedeeltelijk betegeld en beschikt over een wastafel, spiegel, inloopdouche en de wasmachine aansluiting. Aan de andere kan van de hal bevindt zich de keuken. Het gaat om een keuken in een lichte kleurstelling met veel opbergruimte.

Kortom; een prachtig en licht appartement dat een bezichtiging meer dan waard is.

VvE
Het appartement maakt deel uit van een actieve en gezonde VvE “Residentie De Stadshaghen Ommen”. De administratie wordt door een professionele administrateur beheerd. Relevante stukken zijn op aanvraag beschikbaar.

Servicekosten
De maandelijkse servicekosten voor het appartement bestaan uit de volgende componenten:
– VvE bijdrage: € 180,54 per maand
– Collectieve voorzieningen: € 147,17 per maand
– Individuele wooneenheden: € 16,28 per maand
– Voorschot verwarming OR: € 6,70 per maand
– Voorschot verwarming appartement: € 47,00 per maand

Faciliteiten in het complex:
Kapsalon, pedicure, huishoudelijke hulp, assistentie huismeester, rijwielstalling, parkeerplein, maaltijdvoorziening via cateraar (niet verplicht), winkelwagen voor eerste levensbehoefte (1x per week), kopieerservice, recreatiezaal voor diverse activiteiten, tuincommissie van bewoners, leestafels en huiskamer.

Voor meer informatie over het complex en/of de faciliteiten kunt u kijken op de website: stadshaghen.nl

Bijzonderheden:
– Bouwjaar: 1969
– Het complex is in 2011 geheel gerenoveerd; nieuwe gevel, isolatie, kunststof kozijnen en deuren
– Woonoppervlakte: ca. 95 m2 (meetrapport is aanwezig)
– Begane grond appartement
– 2 slaapkamers
– Eigen berging in de onderbouw (o.a. toegankelijk met een lift)
– Zonnig balkon op het zuidwesten incl. elektrisch bedienbaar zonnescherm
– Blokverwarming
– Oplevering: in overleg, kan snel

Kenmerken

Bouwjaar

1969

Woonoppervlakte

95 m2

Aantal slaapkamers

2

Ligging

Begane grond

Buitenruimte

Balkon op het zuidwesten

Wij zijn trots op onze funda beoordelingen: een 9,5!

Bekijk al onze reviews