Ga naar de inhoud

Makelaar in Haren

Of jij binnenkort naar Haren hoopt te verhuizen, of omdat jij jouw huis in Haren te koop wilt zetten: bij SYB Makelaardij ben je aan het juiste adres. Als full-service makelaar begeleiden wij jou in het vinden of verkopen van jouw woning en naar de volgende stap. Wij gaan verder waar andere makelaars stoppen.

Professionele service

Onze makelaars en adviseurs zijn VBO professionals. Wij kennen de lokale markt, beschikken over uitstekende onderhandelingsvaardigheden, zijn 100% op de hoogte van jouw (ver-)koopsituatie en rusten niet totdat we de allerbeste prijs voor jouw huis hebben gekregen!

Persoonlijk contact

Wij helpen jou tijdens een van de belangrijkste keuzes in jouw leven: het verkopen van een woning. Jouw persoonlijke makelaar en adviseur begeleidt je van A tot Z door het hele proces en een team van experts staat altijd voor je klaar.

Transparante aanpak

Bij SYB Makelaardij weet je waar je aan toe bent. Van het oriëntatiegesprek tot aan de overdracht bij de notaris: wij zorgen er altijd voor dat je snel en persoonlijk op de hoogte wordt gebracht van onze werkwijze bij de aan-/of verkoop van jouw woning.

Jouw makelaar in Haren

Bij het kopen of verkopen van een woning in Haren komt veel kijken. Van contact met aannemers, hoveniers en verhuizers tot aan juridisch papierwerk: om er zeker van te zijn dat je niets over het hoofd ziet is het een slimme zet om een makelaar in te schakelen. SYB Makelaardij zorgt ervoor dat je achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Onze ervaren specialisten zorgen ervoor dat jij de regie in handen houdt, maar ontzorgen en adviseren je met hulp die bij jou past.

Als VBO-Makelaar in Haren gaan we samen met jou voor het beste resultaat: jouw wensen vertalen we naar de beste (ver-)koop deal. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat het vinden of verkopen van een woning een spannende en grote gebeurtenis is. Dit is ook de reden waarom wij aangesloten zijn bij VBO – de branchevereniging voor makelaars en taxateurs die zich inzet voor openheid, transparantie en gelijkwaardigheid is de vastgoedmarkt. Door dit kwaliteitsmerk te dragen voldoen we niet alleen aan strikte criteria op het gebied van vakinhoudelijke kennis en expertise, maar waarborgen we ook een transparante en betrouwbare werkwijze.

SYB Makelaardij als VBO Makelaar

Huis kopen in Haren

Ben jij op zoek naar een betrouwbare aankoopmakelaar in Haren die naar je luistert, met je meedenkt en jou helpt de beste keuzes te maken? Onze specialisten gaan graag voor je aan aan de slag. Sterker nog: wij rusten niet voordat jij jouw droomhuis in Haren gekocht hebt! Met onze lokale marktkennis, professionele blik, sterke onderhandelvaardigheden en op-maat-gemaakte aanpak ondersteunen we jou in het volledige aankoopproces. Van bezichtigingen tot aan de dag van overdracht: op SYB Makelaardij kun je rekenen.

Of wil je zonder zorgen jouw huis in Haren verkopen? Ook als verkoopmakelaar in Haren hebben wij alles in huis om jou te helpen. Als verkoper in Haren komt er namelijk van alles op je af: denk bijvoorbeeld aan de vraagprijs, de voorwaarden die je dient op te stellen of aan welke potentiële koper jij je huis met een gerust hart wilt verkopen. Wij helpen jou met het verkopen van jouw huis, zonder dat je de touwtjes volledig uit handen moet geven. Het gaat immers wel om jouw huis, jij kent jouw huis het best.

Huis verkopen in Haren

Nieuws & tips

Ga goed voorbereid het avontuur aan met het laatste nieuws, tips en advies

Wij staan voor je klaar!

Heb je vragen over de woningmarkt in Haren of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Stel al jouw vragen in een vrijblijvend en gratis oriëntatiegesprek met één van onze adviseurs. Je kunt ook direct contact met ons opnemen door te bellen naar één van onze vestigingen of een mailtje te sturen naar info@sybmakelaardij.nl.

Trots op onze funda beoordelingen: een 9,5!

Bekijk al onze reviews