Ga naar de inhoud

Rembrandt van Rijnstraat 14, 9718 PN Groningen

€ 289.000,- K.K.

Een sfeervolle en volledig gemoderniseerde jaren ’30 benedenwoning, met in de huidige situatie twee slaapkamers en een zonnige tuin op het zuidwesten. Geheel voorzien van een houtenvloer, strak afgewerkte wanden, keuken met inbouwapparatuur en zeeën van licht.

De woning is gelegen op een toplocatie. Om de hoek van het Hoendiep, de Friessestraatweg en op fietsafstand van het Stadspark (5 min), Noorderplantsoen (5 min), de binnenstad (5 min), het Centraal Station (7 min) en het UMCG (9 min).

De indeling is als volgt:

Bij binnenkomst tref je een hal aan met toegang tot alle vertrekken.

De lichte en royale woonkamer is, net als het eetgedeelte, afgewerkt met een nette eikenhouten vloer. Vanuit de woonkamer is het heerlijk genieten van de sfeer, oppervlakten en het wooncomfort. Kenmerkend voor de woonkamer is de lengte van maar liefst 15 meter.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de keuken. Het gaat om een stijlvolle keuken in een witte kleurstelling afgewerkt met een houten werkblad. De volgende inbouwapparatuur is aanwezig: koel-/vriescombinatie, combi-oven, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en een vaatwasser.

Via twee openslaande deuren of de achterdeur bereik je de tuin. De tuin is praktisch ingedeeld, biedt veel privacy en heeft een gunstige ligging op het zuidwesten. Achterin de tuin bevindt zich een stenen schuur en een achterom.

Vanuit de bijkeuken bereik je de eerste slaapkamer. Het gaat om een rechthoekige kamer met een prettige lichtinval. Vanuit de hal bereik je de badkamer. De badkamer is netjes tot aan het plafond betegeld en is uitgerust met een wastafelmeubel, inloopdouche, design radiator en de wasmachine aansluiting. Aan de voorzijde van de hal bevindt zich het separate toilet.

Met de trap naar de tweede slaapkamer. Hier tref je een praktisch ingedeelde kamer aan met twee openslaande ramen.

Kortom, een sfeervolle en netjes afgewerkte jaren ’30 benedenwoning, met een riante woonkamer, een zonnige tuin, zeeën van licht en gelegen op een toplocatie nabij het centrum.

Bijzonderheden:

– Bouwjaar: 1938
– Volledig gemoderniseerde jaren ’30 benedenwoning
– Het volgende is in 2018 vernieuwd: raamkozijnen met dubbele beglazing, badkamer, toilet, keuken, eigenhoutenvloer en alle wanden zijn geschilderd
– 5 zonnepanelen op het dak (2021)
– Buitenschilderwerk is gedaan in 2020
– Vloerisolatie is gedaan door de vorige bewoners
– Energielabel: C
– Woonoppervlakte: ca. 67 m2 (meetrapport is aanwezig)
– Tuin op het zuidwesten (ca. 34 m2)
– 2 slaapkamers
– Stenen berging in de tuin (ca. 4 m2)
– Rustig gelegen in een straat met veel groen en volop parkeerruime
– Gezonde VvE; de maandelijkse bijdrage is € 48,-
– Cv-ketel: Nefit (2017)
– Glasvezel aansluiting aanwezig
– Oplevering: in overleg

Kenmerkeen:

Bouwjaar:

1938

Type:

Volledig gemoderniseerde jaren ’30 benedenwoning

Staat van onderhoud:

Het volgende is in 2018 vernieuwd: raamkozijnen met dubbele beglazing, badkamer, toilet, keuken, eigenhoutenvloer en alle wanden zijn geschilderd.

Energielabel:

C

Woonoppervlakte:

ca. 67 m2 (meetrapport is aanwezig)

Buitenruimte:

Tuin op het zuidwesten (ca. 34 m2)

Wij zijn trots op onze funda beoordelingen: een 9,5!

Bekijk al onze reviews